Повече информация за нашата организация

За Легакон…

Ние от Легакон сме счетоводно – правна кантора, която разполага с опитни счетоводители и данъчни адвокати. Предлагаме над 15 вида счетоводни услуги, данъчни консултации, бизнес анализи, данъчна защита, регистрация и промяна на обстоятелства на търговски фирми, обжавалване на ревизионни и други актове на НАП.

Правните услуги..

Кантората работи с представителите на бизнеса и им предоставя счетоводните и правни услуги на високо равнище. Екипът ни има добра комуникация с данъчните и административни служби в България, така че може да разреши всеки изникнал казус. До този момент имате немалка клиентска маса, но сме отворени за още работа.

За клиенти…

В опита ни влиза осчетоводяването и обжалването на актове на строителни фирми, аптеки, онлайн магазини, автокъщи и други. Не се затрудняваме при работата, защото имаме екип, който да действа решително. Без значение от счетоводния или търговско – правния казус, ще укажем професионална подкрепа.

Още малко информация за екипа

Легакон събира най-добрите професионалисти в счетоводството, за да осигури високо качество на клиентите си. В същото време разрешаваме различни видове казуси и предоставяме правна защита. Имаме готовността да обжалваме документи и санкции от НАП, да се грижим за изрядността на фирмените в сметки и да бъдем ваши верни партньори по пътя към успеха.

Доверете се на професионалистите

Осчетоводяването и данъчните въпроси, са от голяма важност за бизнеса. Ние си даваме сметка от какво имате нужда, и ще Ви го осигурим. Имаме самочувствието, че можем да Ви бъдем полезни и неслучайно предоставяме цялата тази информация в уебсайта ни за счетоводни и правни услуги.